• ✓ Premium online dealer Steel Cucine en Selsiuz
  • ✓ Gratis en snel thuisbezorgd
  • ✓ Tot 5 jaar merkgarantie
  • ✓ Premium online dealer Steel Cucine en Selsiuz
  • ✓ Gratis en snel thuisbezorgd
  • ✓ Tot 5 jaar merkgarantie

OVER ONS

WELKOM OP MY COOL KITCHEN.

Wij houden van mooie spullen en wij houden van koken. Op My Cool Kitchen verkopen wij alleen premium merken. Waar wij 100% achter staan, de herkomst kennen en de mensen achter het merk kennen. Bij ons geen koopjeshoek met verschillende merken, wij voeren per artikel slechts één merk.

Daarnaast houden wij ook van een eerlijke prijs, kwaliteit en persoonlijk contact. Wij zijn begonnen met ons kranenmerk  Selsiuz, wat wij hét alternatief vinden voor de bekende Quooker kraan. Deze vinden wij gewoon te duur en niet zo mooi. Wij vinden het Italiaanse design van de Selsiuz Gessi lijn prachtig. Ook de prijs is leuk en zo is ons motto Design voor iedereen. Onze fornuizen zijn van Steel Cucine het is de droom van elke kok om op zo'n fornuis te mogen koken. Het mooie van Steel Cucine is niet alleen de scherpe prijs, maar ook de grote keuze aan kleuren en stijlen. De fornuizen worden écht handgemaakt in Italië.

 

My Cool Kitchen is dan ook de enige officiële Selsiuz en Steel Cucine online-dealer wat zich 100% specialiseert op deze merken. Daarom dragen wij met trots de titel Premium Selsiuz Dealer en Premium Steel Cucine dealer.

 

Omdat My Cool Kitchen van koken houdt, hebben wij 24Kitchen chef Danny Jansen als Ambassadeur. Ook hij houdt van mooie spullen met een eerlijke prijs. Hij adviseert ons welke merken ook goed by My Cool Kitchen zouden passen. 

 

 Als u vragen heeft, neem dan altijd contact met ons op. 

Groeten Team My Cool Kitchen

  

Waarom wij Steel fornuizen verkopen?

 

❇️ Stoer, elegant en kwaliteit. Dat zijn kenmerken waar wij van houden en wij zeker weten dat het My Cool Kitchen publiek ook mooi vindt. 

❇️Service, wij staan 1 op 1 in contact met de importeur uit Italië, dat betekend korte lijntjes en coolere prijzen voor u.

❇️Er is keuze tussen gas en inductie, deze keuze is bij deze tak van fornuizen nog nauwelijks te zien. 

❇️Omdat ze gewoon ontiegelijk mooi zijn.

 

Waarom wij kiezen om alleen met Selsiuz te verkopen?

 

❇️Wij houden van stijlvol design. Met de goud, koper, gun metal en Inox kleurige kranen en wasbakken zet je in een klap een stijlvol geheel neer.

❇️Kwaliteit en service. Op elke kraan en boiler zit standaard 3 jaar garantie. Bij technische vragen kun je direct schakelen met de Selsiuz Nederland. 

❇️Prijs. Wij betalen graag voor kwaliteit, maar liever niet te veel. Bij Selsiuz heb design voor betaalbare prijs. Daarom vinden wij Selsiuz een beter alternatief tegenover de bekende Quooker. 

❇️Betrouwbaarheid. Naast een goede service werken wij al jaren samen met moederbedrijf DekkerZevenhuizen. De band is vertrouwt, oprecht en betrouwbaar. Daarom staan wij 100% achter Selsiuz. 

 

 

"De laatste jaren is de keuken een tweede huiskamer geworden. Een plek waar we samen zijn en het gezellig hebben en natuurlijk lekker eten. Een mooi keukeninterieur is dan ook steeds belangrijker geworden en dient te voldoen aan alle gemakken. Dat geld ook voor de kraan. Waar we vroeger alleen warm en koud water hadden is de keuze nu ruim. Kokend water, bruiswater en ijskoudwater van 2 graden. Thuis ben ik al jaren verwend met zo'n alles-in-één-kraan.  De Selsiuz by Gessi 5-1 is het sieraad in mijn keuken. Een oerdegelijke designkraan die alles kan én ook nog eens betaalbaar is. Vroeger was er alleen Quooker, Grohe of Franke. Gelukkig is er nu meer keuze." 

 

Danny Jansen - chef 24Kitchen & MY COOL KITCHEN AMBASSADEUR

 

 

.