• ✓ Premium online dealer Steel Cucine en Selsiuz
  • ✓ Gratis en snel thuisbezorgd
  • ✓ Tot 5 jaar merkgarantie
  • ✓ Premium online dealer Steel Cucine en Selsiuz
  • ✓ Gratis en snel thuisbezorgd
  • ✓ Tot 5 jaar merkgarantie

OVER ONS

WELKOM!

Mijn naam is Danny Jansen en welkom op MY COOL KITCHEN. Mijn team en ik vinden het oprecht te gek dat je hier een kijkje komt nemen. 

Ik kook sinds mijn 14de.  Mijn liefde voor het koken is uitgegroeid tot het presenteren op televisie. Bij 24Kitchen presenteer ik veel kookprogramma's. Daarnaast heb ik een eigen mediabedrijf, schrijf ik boeken, heb een cateringtak en een receptenplatform HOME MADE CHEFS.  

ik hou er van om lekker in de weer te zijn!  

Natuurlijk heb ik net als jou een passie voor de mooiste kookmaterialen, daarom heb ik besloten om een eigen shop op te zetten met spullen waar ik 100% achter sta met bedrijven en merken die ik al jaren ken. Spullen waar je jaren plezier van hebt en waar ik echt mij gezicht aan wil verbinden.

Alle producten op deze site zijn alleen exclusieve premium merken van betrouwbare leveranciers. Daarom is garantie en service dik in orde. 

EERLIJKE PRIJS

De spullen op deze site zijn van topkwaliteit, echter vind ik dat je niet te veel moet betalen voor je keukengoodies. Daarom heb ik er voor gekozen om mijn producten directen van de leverancier naar jou te sturen. Zo kan ik enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten. Op deze manier kan ik jou een eerlijke prijs geven, waarom zou je ergens anders soms wel honderden euro's meer betalen. Dat is toch niet eerlijk? 

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat jij altijd gratis je spullen thuis gestuurd krijgt. 

Omdat ik dol ben om mensen te verwennen, en niet alleen met eten, heb ik regelmatig acties waardoor ik echt toffe spullen tegen super vette kortingen kan aanbieden!  Dit wil je echt niet missen toch? Schrijf je dan ook gratis in als MY COOL KITCHEN member. Je krijgt dan een kortingscode die jou direct €50,- korting geeft. 

Ik hoop dat je thuis voelt en zorg dat jou kitchen ook cool wordt. 

Groeten,

Danny Jansen 

.