• ✓ Premium online dealer Steel Cucine
 • ✓ Vanaf €50,- Gratis en snelle verzending.
 • ✓ Tot 5 jaar volledige garantie
 • ✓ Premium online dealer Steel Cucine
 • ✓ Vanaf €50,- Gratis en snelle verzending.
 • ✓ Tot 5 jaar volledige garantie

SERVICE - GARANTIE

Informatie rondom garantie & retour

 MY COOL KITCHEN GARANTIE

Wij zijn een officiële Selsiuz en Steal Cucina dealer en onze spullen komen rechtstreeks van onze leverancier. U profiteert natuurlijk van de fabrieksgaranties.

Garantie

 MY COOL KITCHEN GARANTIE

Kranen

Op al onze kranen is standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Selsiuz 3 jaar.  Dit betekent dat je binnen 3 jaar na aankoop geen voorrijkosten en arbeid hoeft te betalen. Indien de klacht is veroorzaakt door een installatiefout worden wel voorrijkosten en arbeid in rekening gebracht. Op zelfgemaakte oppervlakte krassen van onze Matt-black kranen zit geen garantie.

Boilers Titanium

Met het gebruik van het zeer hoogwaardige materiaal titanium biedt Selsiuz het zuiverste kokende water in de moderne keuken. Op de titanium boiler krijg je standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Selsiuz 3 jaar.  Selsiuz geeft 5 jaar garantie op corrosie van de titanium boiler.

Spoelbakken 

Op onze Lanesto spoelbakken geven wij 5 jaar fabrieksgarantie. 

Fornuizen

Bij aankoop van een STEEL fornuizen ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht. Registreer je fornuis dan hier bij Steel. 

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bij het verkeerd aansluiten van het fornuis en de daarbij oplopende schade valt niet onder garantie, dit dient gedaan te worden door een erkende instalateur. Daarom adviseren wij altijd om te gebruik te maken van onze eigen monteur.  Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Neem voor garantie van onze fornuizen contact met ons op.

Service formulier - Steel fornuizen

Registratie formulier - Steel fornuizen

 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Zie onder.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mycoolkitchen.nl. Wij zullen vervolgens, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en dit bevestigd is door onze leverancier. Let op onze fornuizen worden speciaal op aanvraag gemaakt, hiervoor geld Artikel 230P, f. deze vallen niet onder het herroepingsrecht. 

My Cool Kitchen neemt artikelen retour:

1. In geval van gegronde klachten die binnen de gestelde garantietermijn vallen en niet door de servicemonteur te verhelpen zijn.

2. Wanneer My Cool Kitchen, ondanks alle zorgvuldigheid bij het verwerken, verpakken en transporteren van uw orders, producten heeft afgeleverd die beschadigd zijn of niet overeenkomen met de orderbevestiging.

3. Bij verkeerd bestelde producten. Dit gebeurt altijd in overleg met uw contactpersoon bij de binnendienst, en geldt uitsluitend voor keukenaccessoires in het standaardassortiment. De artikelen moeten door My Cool Kitchen geleverd zijn, onbeschadigd in de originele, onbeschreven en onbeschadigde verpakking zitten en nog in de collectie van My Cook Kitchen opgenomen zijn.

Retouren worden gecrediteerd onder aftrek van € 50,- netto exclusief btw (retour- en behandelingskosten).

4. Artikelen die speciaal zijn besteld, buiten het assortiment om en artikelen waarbij een levertijd is vermeld kunnen niet worden geretourneerd.

 

Uitzonderingen retourneren 

Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 5. die snel kunnen bederven of verouderen;
 6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 7. voor losse kranten en tijdschriften;
 8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
 9. bij die niet gemonteerd zijn geweest of beschadigd zijn.

Als het artikel onbeschadigd, ongebruikt en in de juiste verpakking wordt teruggestuurd wordtl het betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het retour sturen van de geleverde producten.

Stuur het artikel in de originele verpakking met het retourformulier de originele pakbon en copy factuur naar:


Selsiuz
Antwoordnummer 23
2740 VE Zevenhuizen ZH

 

Download hier het retourformulier

Verdere voorwaardes voor retour vind je hier. 

 

 

Identiteit ondernemer

My Cool Kitchen onderdeel van Cook E-commerce 

Telefoonnummer:  010 26 13 004

E-mailadres:  info@mycoolkitchen.nl

KvK-nummer: 74642197

Btw-identificatienummer: NL001790672B90

 

SERVICE PLEASE

Bij vragen staan wij altijd voor je klaar. Dus heb je vragen? Dan helpen wij je uit de brand. Goede klantenservice vinden wij ontzettend belangrijk en we streven er altijd naar je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je vraag niet tussen onze FAQ's staan, neem dan contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van herroeping, vul dan onderstaand formulier in. 

HERROEPINGSFOMULIER