✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.
Gratis verzending boven 50 euro.

Service & garantie

Informatie rondom garantie

My Cool Kitchen garantie

Wij zijn een officiële Selsiuz en Steal Cucina dealer en onze spullen komen rechtstreeks van onze leverancier. U profiteert natuurlijk van de fabrieksgaranties.

Kranen

Op al onze kranen is standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Selsiuz 3 jaar.  Dit betekent dat je binnen 3 jaar na aankoop geen voorrijkosten en arbeid hoeft te betalen. Indien de klacht is veroorzaakt door een installatiefout worden wel voorrijkosten en arbeid in rekening gebracht. Op zelfgemaakte oppervlakte krassen van onze Matt-black kranen zit geen garantie.

Titanium boilers

Met het gebruik van het zeer hoogwaardige materiaal titanium biedt Selsiuz het zuiverste kokende water in de moderne keuken. Op de titanium boiler krijg je standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Selsiuz 3 jaar.  Selsiuz geeft 5 jaar garantie op corrosie van de titanium boiler.

Spoelbakken

Op onze Lanesto spoelbakken geven wij 5 jaar fabrieksgarantie. 

Fornuizen

Bij aankoop van een STEEL fornuizen ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht. Registreer je fornuis dan hier bij Steel.

Wat valt er niet onder de garantie?

Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bij het verkeerd aansluiten van het fornuis en de daarbij oplopende schade valt niet onder garantie, dit dient gedaan te worden door een erkende instalateur. Daarom adviseren wij altijd om te gebruik te maken van onze eigen monteur. 

Let op, dit is een externe service die wij aanbieden welke buiten ons om gaat. My Cool Kitchen stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele misstanden. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Neem voor garantie van onze fornuizen contact met ons op.

Service formulier - Steel fornuizen

Registratie formulier - Steel fornuizen

Identiteit ondernemer

My Cool Kitchen onderdeel van Cook E-commerce 

Telefoonnummer:  010 26 13 004

E-mailadres:  info@mycoolkitchen.nl

KvK-nummer: 74642197

Btw-identificatienummer: NL001790672B90

Service please

Bij vragen staan wij altijd voor je klaar. Dus heb je vragen? Dan helpen wij je uit de brand. Goede klantenservice vinden wij ontzettend belangrijk en we streven er altijd naar je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je vraag niet tussen onze FAQ's staan, neem dan contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van herroeping, vul dan onderstaand formulier in. 

HERROEPINGSFOMULIER

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen