• ✓ Premium online dealer Steel Cucine
  • ✓ Vanaf €50,- Gratis en snelle verzending.
  • ✓ Tot 5 jaar volledige garantie
  • ✓ Premium online dealer Steel Cucine
  • ✓ Vanaf €50,- Gratis en snelle verzending.
  • ✓ Tot 5 jaar volledige garantie

RUILEN EN RETOURNEREN

UNCOOL?

Wij willen dat uw keuken echt cool is. Als het product niet aan jou verwachtingen voldoet, kun je het binnen 14 dagen kosteloos naar ons ruilen of retourneren.

Bekijk hier de voorwaarden.

WAT BIJ EEN DEFECT? 

Heeft u een defect wat binnen de garantie valt of beschadigd item ontvangen, neem direct contact met ons op. Stuur een mail met foto's van het defect naar info@mycoolkitchen.nl ovv DEFECT met een copy van uw factuur. Wij streven er naar om binnen een dag uw probleem op te lossen. 

 Vul bij retour onderstaand formulier in. 

Retournering bij PostNL

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen door het bij een PostNL servicepunt af te geven.

  1. MAAK JE PAKKET KLAAR MET HET AFLEVERINGSBEWIJS

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

 

  1. PLAK HET RETOURNERINGSETIKET OP EEN ZICHTBARE PLEK VAN HET PAKKET

Op deze pagina vind je de link naar het retourformulier. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de Klantenservice

  1. VERZENDEN

Ga hiervoor naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden.

HERROEPINGSFOMULIER

RETOURFORMULIER