• ✓ Premium online dealer Steel Cucine
  • ✓ Vanaf €50,- Gratis en snelle verzending.
  • ✓ Tot 5 jaar volledige garantie
  • ✓ Premium online dealer Steel Cucine
  • ✓ Vanaf €50,- Gratis en snelle verzending.
  • ✓ Tot 5 jaar volledige garantie

Over ons.

Welkom bij My Cool Kitchen. 

Mijn naam is Danny Jansen, sinds mijn 14de werk ik in of om de keuken. Eerst in de keuken in verschillende restaurants en sinds 10 jaar ben tv-chef bij 24Kitchen. Daarnaast schrijf ik kookboeken.

Als sinds jaren ben ik gek op mooie keukenspullen. Dit is voor de reden geweest om een aantal jaar geleden te starten met My Cool Kitchen. Op deze site vind je alleen premium merken die ten eerste heel mooi en goed van kwaliteit zijn, maar ook de service en garantie uitmuntend hebben. 

Bij veel winkels ben je tegenwoordig een nummer en geen klant meer en dat is jammer. Zeker bij het kopen van keuken, dat moet een feestje zijn toch? Welnu, My Cool Kitchen is een onlinestore, maar wel met persoonlijke service en showroom. 

Die persoonlijkheid kun je vinden onder chatfunctie, mail of telefoon, waarbij ik of een van mijn collega's je te woord staan en je zo goed mogelijk proberen te helpen. Wij gaan graag samen met jou aan de gang om jou ideale droomkeuken te realiseren.

 

 

Waarom een online winkel? De keuze om een onlineshop te beginnen inplaats van een echte fysieke winkel heeft verschillende redenen. Een echte winkel brengt veel kosten met zich mee, de huur, stroom, opslag etc. Dit kost enorm veel geld en dit wordt doorberekend aan de klant. Dit geld besparen wij en steken we liever in jou. In leuke actie's of een leuke kado's. Bij ons komt álles direct van de importeur of product naar jou toe. Dit scheelt dus best wat geld, maar het is ook beter voor het milieu.

Samen maken we jouw keuken een droomkeuken. 

Veel plezier op onze site. 

 

Danny Jansen

.